اکستنشن مژه یکی از راهکارهایی است که امروزه مورد استقبال برخی از خانمها قرار گرفته تا مشکل کم پشت بودن مژههای خود را حل کنند و مژههایی عوارض اکستنشن مژه بلند و حالتدار داشته باشند. در این روش اکستنشنها تک تک به مژههای طبیعی چسبانده میشود تا ضخامت، طول و رنگ مژهها را بهبود بخشد. این اکستنشنها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته میشوند.
دانستنیهایی در مورد کاشت و اکستنشن مژه
عمر مفید اکستنشن مژه حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اکستنشن آن هم میافتد.
تعداد مژهای که برای هر فرد انتخاب میشود، بستگی به تعداد مژههای خود فرد دارد. به دلیل اینکه مژههای مصنوعی روی مژههای طبیعی کار میشوند اگر فردی تعداد مژههای طبیعی خودش کم باشد تعداد کمی مژه میتواند بکارد.
بلندی مژه مصنوعی حداکثر باید ۲ برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیش از این مقدار بهخصوص اگر مژههای طبیعی ضعیفی دارید، میتواند باعث ریزش مژه شود.
اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممکن است بعد از کاشت دچار حساسیت شود، بهتر است ابتدا دو عدد مژه بکارد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسیت شد آنها را بردارد و دیگر کاشت مژه انجام ندهد.
بعد از کاشت باید خیلی مراقب مژهها باشید. بهتر است چشمهای خود را نمالید و با قدرت آنها را نخارانید. بهتر است وارد سونای بخار نشوید، وقتی حمام میکنید باید مراقب باشید فشار آب به صورت مستقیم به چشمهایتان نخورد.
اگر مژههای شما به اندازه کافی بلند و پرپشت است، بیدلیل به دنبال اکستنشن مژه نروید و به استفاده از مژههای مصنوعی در مهمانیها اکتفا کنید. اکستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد میشود که طول مژه آنها کمتر از ۳ میلیمتر است.
کاشت و اکستنشن مژه چه تفاوتی دارند؟
برای اینکه متوجه تفاوت این دو روش زیبایی چشم شوید، لازم است بدانید هرکدام دقیقا چیست. در ادامه هر یک از این روشهای زیبایی را با هم بررسی میکنیم.
کاشت مژه چیست؟
در کاشت مژه، موها از یک قسمت بدن (معمولا از پشت سر) به پلک بالا یا پایین منتقل میشوند. این کار این اطمینان را ایجاد میکند که مژهها از نظر ضخامت و طول بلندتر هستند. پس از عمل، باید طبق یک برنامهی منظم از مژهها مراقبت شود.
اگرچه بسیاری از افراد کاشت مژه را به دلایل زیبایی انجام میدهند، اما افرادی که دچار آسیبدیدگی در ناحیهی چشم هستند (همچون بریدگی و سوختگی غیرعمد یا مشکلات ناشی از بیماریهای مرتبط با خالکوبی) هم ممکن است خواهان انجام این عمل باشند. افرادی که از نظر بیولوژیکی مژههای کوچک یا کمتراکم دارند هم ممکن است واجد شرایط انجام این عمل زیبایی باشند.
از آنجایی که کاشت طبیعی مژه در اصل نوعی پیوند مو محسوب میشود، نتایج ماندگارتری نسبت به اکستنشن ارائه میدهد. افرادی که از نظر سلامتی در وضعیت خوبی هستند و هیچ گونه عارضهی جدی پزشکی ندارند، عموما برای کاشت مژه مناسب هستند.
کاشت مژه
انواع کاشت مژه
کاشت مژه انواع مختلفی دارد که عبارتاند از:
تار به تار
کلاسیک
کاشت مژه عروسکی
چندبعدی، والیوم یا مگاوالیوم
هیبرید یا ترکیبی
کاشت نامرئی یا هیدن
گلامور و اسپایکی
کاشت نچرال
سهبعدی
ابریشمی
اکستنشن مژه چیست؟
اکستنشن مژه الیاف نرمی از مینک مصنوعی است که به بالای مژههای طبیعی متصل میشوند تا حالت فر و پرپشت بودن مژهها را افزایش دهند. روش اکستنشن یک روش زیبایی نیمهدائمی است که توسط متخصص زیبایی که دارای مدرک اکستنشن مژه است، در محیطی تمیز، ایمن و بهداشتی انجام میشود. تکنیک، شکل و ظاهر انتخابی اکستنشن مژه به نحوی طراحی میشود که با مژه طبیعی هماهنگ باشد. اکستنشن برای افرادی که از استفادهی روزانه از ریمل خسته شدهاند، انتخابی عالی است. اکستنشن مژه حدود دو تا سه هفته دوام دارد که به شما کمک میکند روزانه زمان کمتری را صرف آرایش کنید. با این کار، هیچ نگرانی در مورداستفادهی روزانه از ریمل نخواهید داشت و میتوانید مژههای زیبایی داشته باشید.
اکستنشن از تار های ساخته شده است که ترکیبات آن از جنس مو بوده و این مو ها میان مژه های فرد قرار می گیرد